WERK MET MIJ

Mag ik jou helpen om die mooie verlangens van je om te zetten in actie en een business te creëren die je de vrijheid geeft om te doen en laten wat je wilt?

SAMEN AAN DE SLAG!

COLIVING

In de Coliving Experience woon en werk je een week lang samen met 12 inspirerende ondernemers in rijksmonument NorgerStee. Inclusief mastermind sessies, boswandelingen, hottub én een sauna. Want deze workation is zoveel meer dan alleen met elkaar 5 dagen optrekken! Datum: 8 – 12 oktober 2018.

MASTERMIND

De Heart Based Business mastermind is speciaal voor startende ondernemers die stappen willen zetten vanuit hun intuïtie. Niet denken, maar voelen en DOEN! Elke maand komen we online bij elkaar en krijg je 1-op-1 Power Coaching om jezelf én je bedrijf te laten groeien. Startdatum: 1 januari 2019.

"De Heart Based Mastermind stimuleert iedere mooie deelnemer om het beste uit zichzelf te halen. We helpen elkaar om onze verlangens en dromen uit te laten komen en we supporten elkaar om goede stappen te zetten in onze ondernemingen. De groep voelt vertrouwd en positief en is veelzijdig, dus iedereen bekijkt alles vanuit haar eigen visie zodat we van elkaar kunnen leren."

Anna Husson, boekencoach

"Everyone should have a focus-get-stuff-done-kick-your-ass coach like Anne Neijnens!"

Bertine Vermeer, yogadocente

"Wie klaar is maar beren op de weg ziet, wie niet kan wachten om te starten maar niet weet hoe: ga een traject in met Anne!! Het gaat je meer opleveren dan je verwacht!"

Aletta de Haan, lifecoach

COLIVING

Samen een week lang wonen én werken met 12 inspirerende ondernemers in rijksmonument NorgerStee (Drenthe). Vind jij het ondernemen soms ook best allenig? Heb je genoeg van over koetjes en kalfjes praten op een netwerkborrel en zoek je diepe connectie met gelijkgestemden? Dan is de Coliving écht iets voor jou! Denk je eens in hoe groot je netwerk zou zijn na 5 dagen. En wat er gebeurt als je letterlijk even afstand van je onderneming neemt en er met een frisse blik op kunt kijken. Want deze workation is zoveel meer dan alleen met elkaar een weekje met elkaar optrekken!

Boek hier jouw plek voor de Coliving

MASTERMIND

Hoe zou het zijn als je een nieuwe groep vriendinnen had die precies weten waar jij op dit moment in je leven staat en waar je naartoe wilt? Die gewoon echt snappen wat het is om ondernemer te zijn en met je meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden. Dan is de Heart Based Business mastermind helemaal iets voor jou! In deze mastermind kom je maandelijks online bij elkaar om te sparren over jouw onderneming. Je leert hoe andere inspirerende ondernemers het aanpakken en krijgt zelf tips & tricks om echt te knallen met jouw business. En nee, deze mastermind draait niet alleen om funnels, strategieën en mailinglijsten. Het heet niet voor niets Heart Based Business 😉

Boek hier jouw plek voor de Heart Based Business mastermind

Ik ben er klaar voor als jij er ook klaar voor bent!