WERK MET MIJ

Mag ik je helpen om die toffe (en stiekem best wel grote) verlangens van je om te zetten in actie zodat je gewoon gaat doen wat je moet doen?

COLIVING

De coliving is dé week voor vrouwelijke ondernemers die persoonlijk en met hun bedrijf boven zichzelf willen uitstijgen 🚀
5 dagen vol met mastermind sessies, bijzondere workshops, diepe connecties, mooie wandelingen, euro’s die vallen en lekker tijd & rust voor jezelf. En niet te vergeten: een mega groot en waardevol netwerk als je weer thuis komt! De volgende coliving vindt plaats van 6 – 10 mei in een superdeluxe boerderij Noord-Brabant (met sauna én hottub!).

ONDERNEMERSCLUB

De ondernemersclub is dé plek waar enthousiaste, bewuste vrouwelijke ondernemers elkaar live ontmoeten. Elke laatste vrijdag van de maand is er een clubdag op ons clubhonk: coworking space Kleinhandel in Rotterdam. De dag is een combinatie van flexwerken, masterminden & skill sharing. Er is alle ruimte om je podium te pakken en jouw talenten met de andere onderneemsters te delen! Zo nu en dan verlaten we onze thuisbasis en gaan we op business bezoek bij een inspirerend bedrijf 🙂

“Ik heb een te gekke week gehad en kan bijna niet omschrijven wat het met me heeft gedaan. De coliving is één brok inspiratie, energie en inzichten. Ik ben een beetje verdrietig dat het voorbij is, maar ik neem een groep nieuwe vrienden en een gevoel van diepe dankbaarheid en puur geluk mee terug naar huis.”

Vera Janssen, holistisch ondernemer (TheOilpreneur.nl)

“De coliving was awesome! Ik kwam daar aan met een beetje schaamte rond mijn niche, maar ging naar huis met inzichten en kracht. Ik leerde en kreeg ‘toestemming’ om de sexy kant van mij te omarmen en dit resulteerde in mijn eigen fotostudio. Ik laat andere vrouwen zien hoe mooi ze echt zijn en ik geniet hier volledig van. Ik ben heel dankbaar voor de mastermind, de liefde en schop onder mijn kont.”

Nayvary Soeterboek, boudoir fotografe (HouseofBoudoir.nl)

“De coliving heeft mij ertoe gezet om mijn workshop ‘Schrijf vanuit je hart’ ook voor ondernemers te geven en daaruit is de speciale variant voor je ‘Over mij’-pagina door ontstaan, waarmee ik de locatie SPOT in Amsterdam voor een avond heb gewonnen. Deze workshop was een groot succes, met 8 deelnemers.”

Eveline Broekhuizen, schrijfcoach (ElibroTekstenRedactie.com)

“Normaal gesproken werk ik alleen vanuit huis en het was heel fijn om tijdens de coliving samen te wonen en werken met gelijkgestemden. De andere onderneemsters snappen precies in welke fase van je onderneming je zit en waar je tegenaan loopt. Ik ga met veel energie en inspiratie weer terug naar huis!”

Nienke van de Water, webshop eigenaar (Dreamkey.nl)