OVER MIJ

Nieuwsgierig geworden naar wie ik eigenlijk ben? Lees hier mijn verhaal.

HOI! IK BEN ANNE

Inner Power Coach, levensgenieter, creatieve geest, boekenwurm, kleine vrouw met een groot hart, nieuwsgierig aagje, verbinder

Wie ben ik? Dat vraag je je nu vast af. En dat heb ik mezelf de afgelopen jaren ook heel vaak afgevraagd! Wat is mijn kracht? Waar word ik écht gelukkig van?

Al vanaf kinds af aan was ik bezig met waarom wij hier op aarde zijn. Maar toen ik 5 jaar geleden een burn-out kreeg, begon mijn innerlijke reis en moest ik opnieuw gaan ontdekken wie ik werkelijk was.

Ik keek mijn angsten recht in de ogen aan (en dat was niet makkelijk, want ik had er nogal een hoop) en nam grote stappen die ik voorheen nooit had durven zetten. Zo zegde ik mijn vaste baan op en bouwde ik een bedrijf waar ik helemaal mezelf in kan zijn.

Spannend? JA! Onmogelijk? Nee! Door mijn ogen te openen voor kansen en van daaruit actie te ondernemen, mag ik nu doen waar ik het aller-allergelukkigste van word: jou inspireren om jouw eigen Super Power te ontdekken!

Want stiekem in jou waakt ook een vlammetje dat dolgraag wil oplaaien. Wat vertelt dat lieve zachte fluisterstemmetje je? Wacht niet totdat je straks 80 jaar bent en met spijt terug moet kijken op je leven. Het is NU tijd om jouw innerlijke kracht te gaan omarmen en jouw gaves met de wereld te delen!

“Life is an adventure. Just go!”

MIJN VERHAAL

In de zomer van 2013 nam ik het besluit dat mijn leven zou veranderen. De jaren daarvoor waren jaren van vermoeidheid, angsten en financiële zorgen. Mijn eerste onderneming (mijn eigen videoproductiebedrijf) mislukte en ik wist niet hoe nu verder. Ik besloot het roer om te gooien. Op deze manier wil ik niet meer verder, we gaan het helemaal anders doen!

Ik begon met het veranderen van mijn voedingspatroon. Van de een op de andere dag at ik geen suiker, koemelk en gluten meer. Ik kreeg er ontzettend veel energie voor terug en gebruikte deze kracht om me persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik zocht uit waar ik nou écht gelukkig van werd. Waar droom ik van? Wie en wat vind ik belangrijk? Hoe kan ik alles uit het leven halen wat erin zit?

Begin 2015 startte ik het theemerk Tea Makery en leverde ik binnen een jaar aan meer dan 15 bedrijven mijn zelfbedachte biologische theemixen. Maar thee was voor mij slechts een middel om anderen te inspireren om je eigen droomleven te creëren. En dus besloot ik om zelf mijn dromen waar te gaan maken en maakte ik de lastig keuze om met mijn onderneming te stoppen.

En wat er toen gebeurde, had ik van tevoren nooit durven bedenken. Ik bombardeerde mezelf als Inner Power Coach en lanceerde met succes mijn allereerste online programma. Ik ging voor het eerst in lange tijd echt helemaal in mijn eigen kracht staan en dat voelde zo goed! Dat gevoel dat gun ik iedereen en juist dat is waar ik anderen nu mee help: om voor de volle 100% te gaan voor dat wat je écht graag wilt en in die nieuwe stralende ik te stappen.

Alle struggles die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt zijn prachtige leermomenten (al zag ik dat op dat moment nog niet zo) en hebben me uitgedaagd om in het diepe te springen en op mezelf te vertrouwen. Eind 2017 besloot ik dan ook om de grote stap te wagen en zegde ik mijn baan op om de wereld te ontdekken en online te ondernemen. En dat bevalt nog steeds HEEL ERG GOED!

Ik ben super dankbaar dat ik nu anderen mag inspireren om hun Super Power te ontdekken en velen vrouwen hun ware krachten mag laten beleven. Het is een magische reis en als je denkt dat ik mijn doel heb bereikt dan heb je het mis. Ik houd zo van deze innerlijke ontdekkingstocht en als dit al in een paar jaar kan gebeuren, wat is er dan nog meer mogelijk? Ik weet inmiddels wel uit eigen ervaring: alles maar dan ook echt alles is mogelijk!

Ik ben er klaar voor als jij er ook klaar voor bent!