MASTERMIND

Maandelijkse online meetings én 1-op-1 coaching met ambitieuze ondernemers zoals jij!

WE BEGINNEN OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HEART BASED BUSINESS MASTERMIND

1 JANUARI – 30 JUNI 2019

De Heart Based Business mastermind is voor ambitieuze ondernemers die vanuit hun Super Power willen gaan knallen in hun onderneming en leven.

Zou je het liefste fulltime willen ondernemen en je baan opzeggen? Echt leven van je business en doen wat jij het allerliefste doet? Snappen je vrienden en familie niet waar je allemaal mee bezig bent en mis je een groep van gelijkgestemden die precies weten hoe het is om naast je werk een onderneming te hebben? Dan is de Heart Based Business mastermind de perfecte plek voor jou! 

Jij bent een ambitieuze ondernemer die grote dromen heeft en hard aan de weg aan het timmeren is. Je hebt je ingeschreven bij de KVK, je eerste klanten gehad, maar hoe nu verder? Je blijft de hele tijd maar in je hoofd zitten en vindt het lastig om zelf actiestappen te nemen. Je merkt dat je regelmatig beslissingen neemt in je business vanuit geld in plaats vanuit impact. Want je denkt dat als je eenmaal genoeg geld verdient je kunt gaan doen wat je écht gelukkig maakt en alles wel goed komt. Je hebt al verschillende webinars gevolgd, strategieën proberen toe te passen en doen zoals anderen het doen. Maar dat werkt niet voor jou!

Stiekem weet je ergens wel dat als jij vanuit heel je hart onderneemt, juist de klanten als vanzelf binnenstromen. Dat heb je zelf ook vaak genoeg meegemaakt, dat toen je helemaal vanuit je enthousiasme handelde er opeens allemaal mooie dingen op je pad kwamen. Maar het is zo lastig om daar op te vertrouwen en je gevoel te blijven volgen. En om het allemaal alleen te doen, want eerlijk gezegd is er ook bijna niemand in je omgeving die net zoals jij ook haar eigen business is gestart en die die prachtige plannen van jou snapt.

Hoe zou het zijn als je een club met mensen zoals jijzelf om je heen verzamelt die je aanmoedigen in de stappen die jij zet en het beste in je naar boven halen? Die soms vanaf buitenaf precies zien welke super simpele actie je kunt nemen of je een vriendelijke schop onder je kont geven als je tegen the next level aanhikt. En die de grootste successen met je vieren, zoals het eindelijk opzeggen van je baan, een nieuwe klant binnenhalen of een super gave zakelijke samenwerking?

Voel je aan alles dat deze online mastermind precies is wat je nodig hebt? Twijfel dan niet te lang, maar volg je hart en ontmoet binnenkort jouw nieuwe biz besties!

“Surround yourself with only people who are going to lift you higher. ~Oprah Winfrey

WAT KRIJG JE?

Mastermind (max. 6 personen) op dinsdag- of donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Om de twee weken komen we met de groep online bij elkaar en neem je 15 minuten plaats op de ‘hotseat’ waarin je tips & tricks ontvangt om jouw business naar een hoger plan te tillen. De mastermind wordt gehouden via Zoom, zodat we elkaar echt kunnen zien en horen. De sessies worden opgenomen en blijven het hele jaar beschikbaar om terug te kijken. Data worden eind 2018 bekend gemaakt

Besloten Facebookgroep waarin we elkaar supporten, motiveren en helpen om uitgelijnde stappen vanuit ons hart te zetten.

Business Numerologie Consult van 30 minuten met numeroloog Mieke van Dijk. Tijdens deze privé sessie ontdek je jouw kwaliteiten, valkuilen, bestemmingsgetal, rode draad en waar je de komende maanden op kunt letten.

Live mastermind inclusief lunch, want hoe fijn is het om elkaar ook allemaal in het echt te zien en een dikke knuffel te geven? Ontmoet je nieuwe biz besties en toost met elkaar op de mooie successen die jullie hebben behaald! Data wordt eind 2018 bekend gemaakt

Privé masterclasses van experts die een paar jaar geleden op precies hetzelfde punt stonden in hun business als jij nu. Tijdens de mastermind schuiven ondernemers van buitenaf aan die hun best practices met jou delen. Deze experts waren de afgelopen maanden o.a. te gast: Marinka Bil, Annelies Voulon, Anita Smits, Monica Job, Thijs van Halewijn.

Maandelijkse 1-op-1 Power Coaching met Anne Neijnens (60 minuten) waarin je een flinke portie peper in je reet krijgt en concrete acties bedenkt om jouw droombedrijf ook echt te realiseren. *Alleen voor VIP mastermind*

“Door deelname aan de Heart Based Business Mastermind ‘dwing’ ik mezelf om eerlijk tegen mezelf te zijn. Tijd te maken voor mijn dromen en doelen. De Mastermind houdt mij in een enorme energieke flow met ups en downs die elkaar afwisselen. Van de downs kan ik mede door de Mastermind zien wat ze me brengen en de energie van de ups helpt mij en de groep verder. De Mastermind is een warm bad van gelijkgestemden die ik in mijn directe omgeving te weinig heb. Ik voel me omringd met mooie mensen die me veiligheid bieden, meedenken, inspiratie geven en overal zorgen voor een gevoel van ‘alles is mogelijk‘. Door de begeleiding van Anne, haar goede vragen en concrete rake opdrachten en analyses wordt mijn zelfbeeld nog helderder. Groeit mijn zelfvertrouwen en ben ik vol vertrouwen nieuwsgierig naar waar we over een half jaar staan.” ~Liedeke Klaassen, online business manager

WAT KOST HET?

“De Heart Based Mastermind stimuleert iedere mooie deelnemer om het beste uit zichzelf te halen. We helpen elkaar om onze verlangens en dromen uit te laten komen en we supporten elkaar om goede stappen te zetten in onze ondernemingen. De groep voelt vertrouwd en positief en is veelzijdig, dus iedereen bekijkt alles vanuit haar eigen visie zodat we van elkaar kunnen leren.” ~Anna Husson, boekencoach

LIVE MASTERMIND & LUNCH

Ja, de Heart Based Business mastermind is een online mastermind en kun je lekker vanuit je eigen huis doen. Maar…

Hoe leuk is het om elkaar ook een keer in het echt te zien? Face-to-face te connecten en een onvergetelijke middag samen te hebben!

Daarom hebben we een live meeting en lunch. Er wordt rekening gehouden met specifieke eetwensen (ik eet zelf ook gluten- en lactosevrij).

“De Heart Based Business Mastermind is super om van elkaar te leren, steun te geven, tips te krijgen en de energie hoog te houden. Telkens als je in een dipje komt met je onderneming zijn we er voor elkaar. Ik weet waar ik terecht kan als ik even vastzit of raad nodig heb. We zijn allemaal uniek, maar dat maakt het net fijn om die verschillen te zien en elkaar te zien groeien. We zijn nog maar een paar weken bezig en nu al vind ik het ongelofelijk hoeveel stappen we samen gezet hebben.” ~Jolien Verbraekel, healer

HOST: ANNE NEIJNENS

Toen ik 2 jaar geleden via een andere ondernemer in een mastermind terecht kwam, gingen mijn ogen open. Ik was niet de enige die een business startte en fulltime online ondernemer wilde worden! Binnen twee maanden had ik mijn investering in de mastermind eruit, want ik kon als virtual assistant aan de slag voor een van de leden. En zo groeide mijn onderneming als een gek, tot ik eind 2017 mijn vaste baan opzegde en een maand in Bali ging wonen en werken. Mijn ultieme droom kwam uit! Van die tijd ‘masterminden’ leerde ik hoe krachtig het is om een groep inspirerende ondernemers om je heen te hebben en je business een keer van de andere kant te zien. Ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden en het heeft mij net dat zetje gegeven om voor mijn ondernemersdroom te gaan. Maar ik heb ook gemerkt dat wat voor een ander werkt, niet altijd ook voor jou werkt. En daarom gaat het in de Heart Based Business mastermind niet alleen om de technische kant van het ondernemen, maar vooral om geïnspireerde actie nemen vanuit wat écht bij je past en een business te creëren die je levensstijl support (in plaats van andersom) <3

Ben jij klaar om te leven en ondernemen vanuit je hart?

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself. ~Henry Ford