THE MASTERMIND EXPERIENCE

Online mastermind sessie voor nieuwe inspiratie en energie in je business.

THE MASTERMIND EXPERIENCE

The Mastermind Experience is een 2 uur durende online mastermind sessie om te sparren met ambitieuze onderneemsters zoals jij en nieuwe inspiratie op te doen voor je business.

Heb je behoefte aan nieuwe energie en ideeën om weer vanuit flow te ondernemen? Ben je stiekem altijd al benieuwd geweest naar hoe andere ondernemers het aanpakken in hun business? Vind je standaard netwerkborrels ook zo saai en geloof je dat door kennis te delen en écht connectie te maken je elkaar veel beter kunt helpen? Dan is The Mastermind Experience helemaal jouw ding!

Jij bent een ambitieuze ondernemer die keihard werkt om een business en leven vol vrijheid te creëren. Je hebt wel een idee hoe dat eruit ziet, maar de stappen daar naartoe zijn nog vaag. Wat zou het heerlijk zijn om je voor een avondje te omringen met een club enthousiaste onderneemsters die meedenken met hoe jij (meer) geld kunt verdienen met dat wat je het allerliefste doet. Want eerlijk gezegd heb je soms het gevoel dat het niet mogelijk is om van al je ideeën een goedlopende onderneming te maken en vind je het stiekem best lastig om hulp aan anderen te vragen. Dat snap ik helemaal!

Hoe zou het zijn als je voor 2 uur een groep om je heen hebt die samen met je brainstormen, je rake vragen stellen en je uitdagen om actie stappen te zetten die helemaal bij jou passen? Mensen die hun eigen ervaringen en tips met jou delen en je een spiegel voorhouden van wat jij van nature al doet. En die hun contacten voor je openstellen waardoor je netwerk opeens x10 wordt.

Voel je dat je nu die boost in je business heel goed kunt gebruiken? Wacht dan niet op het juiste moment om een stap te zetten (dat moment komt nooit) en join The Mastermind Experience!

“You are the average of the five people you most associate with. ~Tim Ferriss

WAT GAAN WE DOEN?

In The Mastermind Experience ga je met maximaal 5 andere onderneemsters masterminden. Dat betekent dat iedereen 15 minuten plaatsneemt op de ‘hotseat’ om te bespreken waar je op dat moment wel wat hulp bij kunt gebruiken in je business.

De mastermind is online en wordt gehouden via Zoom, zodat we elkaar echt kunnen zien en horen. De sessie wordt opgenomen en deze ontvang je om later alles nog eens op je gemakt terug te kunnen kijken en luisteren.

WAT KOST HET?

“Ik heb deze week The Mastermind Experience bij Anne gedaan. Ik wilde graag wat hulp bij het lanceren van mijn online programma Leven Vol Passie. Anne en de andere onderneemster gaven superleuke en ook sommige gekke adviezen. Ik merkte dat ik heel erg in mijn hoofd zat en ik voelde het kwartje nog niet vallen. Aan het einde vroeg Anne vragen: wat is je volgende stap? Flyers printen! Meteen actie ondernemen, ik hou er van. De energie die tijdens The Mastermind Exprerience naar boven was gekomen, was duidelijk voelbaar. Ook de andere onderneemster ging meteen aan de slag met alle tips & tricks. Het leuke was dat we elkaar daarvan ook op de hoogte hielden in de Facebookgroep. Ik wilde net naar bed gaan, tot ineens de gouden ingeving kwam. Anne had de andere onderneemster het advies gegeven om een online community op te starten. 1,5 uur na de mastermind sessie viel bij mij het kwartje. Dit kwam echt uit mijn gevoel. Ik ga ook een groep maken. Een groep vol mensen die op zoek zijn naar passie. Ik was een stuiterballetje, vol energie. Ik maakte mijn groep in no time, werkte de losse eindjes van mijn bedrijf weg en ik ging tevreden slapen. Deze energie was nooit gekomen zonder The Mastermind Experience. Het is zeker een aanrader, het is zo waardevol.” ~Saskia Vermeulen, SaskiaVermeulen.nl

HOST: ANNE NEIJNENS

Toen ik 2 jaar geleden via een andere ondernemer in een mastermind terecht kwam, gingen mijn ogen open. Ik was niet de enige die een business startte en fulltime online ondernemer wilde worden! Binnen twee maanden had ik mijn investering in de mastermind eruit, want ik kon als virtual assistant aan de slag voor een van de leden. En zo groeide mijn onderneming als een gek, tot ik eind 2017 mijn vaste baan opzegde en een maand in Bali ging wonen en werken. Mijn ultieme droom kwam uit! Van die tijd ‘masterminden’ leerde ik hoe krachtig het is om een groep inspirerende ondernemers om je heen te hebben en je business een keer van de andere kant te zien. Ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden en het heeft mij net dat zetje gegeven om voor mijn ondernemersdroom te gaan. Maar ik heb ook gemerkt dat wat voor een ander werkt, niet altijd ook voor jou werkt. En daarom gaat het in de Heart Based Business mastermind niet alleen om de technische kant van het ondernemen, maar vooral om geïnspireerde actie nemen vanuit wat écht bij je past en een business te creëren die je levensstijl support (in plaats van andersom) <3

Ben jij klaar om nu ook écht actie stappen in je onderneming te zetten?

“Passion is energy. Feel the power that comes from focusing what excited you. ~Oprah Winfrey