COMMUNITY

Laat je inspireren en maak nieuwe vrienden in de gratis online community.

JOIN THE COMMUNITY!

Ontmoet 350+ ambitieuze vrouwen in mijn besloten Facebookgroep.

Facebook lives van host Anne Neijnens
Interviews over persoonlijke groei, ondernemen en spiritualiteit
Challenges, power talks, kaartleggingen, meditaties en nog veel meer!
Online boekenclub

 

Netwerkborrels & meet-ups

"Een super leuke en inspirerende groep. Door deze groep heb ik veel inzichten gekregen om verder te bouwen aan mijn eigen weg en ben ik veel positiever geworden over mijn toekomst. Ik ben super dankbaar voor deze groep!"

Paula

"Per toeval kwam ik eigenlijk bij deze zeer bijzondere, inspirerende en warme groep terecht. Ik was op zoek naar Facebookgroepen die met reizen te maken hadden en kwam zo bij de groep van Anne Neijnens uit. Na het lezen van haar geschreven inleiding werd ik geraakt door haar puurheid. En ondanks dat ik haar niet kende, voelde ik meteen een klik en een verbinding met haar. Ook binnen en de groep voelde ik me meteen verbonden en een klik met de mensen die deelnamen aan het challenge. De challenge zelf heeft me nog meer inzichten gegeven over wie ik ben, maar vooral waar mijn talenten en mijn passies liggen. Ik ben daarom ook erg dankbaar dat ik een deel mag uitmaken van deze zeer bijzondere en inspirerende groep."

Annemarie

"Dit is een zeer mooie groep onder begeleiding van de inspirerende coach Anne Neijnens. Anne is iemand die altijd heel goed naar je luistert en precies weet waar ze jou mee kan helpen. Haar kennis en inspiratie deelt ze graag met anderen in de groep. Doordat de groep zo open en vertrouwd aanvoelt, kan iedereen zijn verhaal kwijt. Het mooie aan deze community vind ik de liefde die het uitstraalt. Iedereen staat altijd klaar om de ander te helpen en te inspireren. Het voelt als een hechte vriendenclub met als voordeel dat je elke dag hier terecht kan voor waardevolle inzichten. Samen sta je sterker!"

Anna

"Een hele mooie groep. Goed voorbereid en een echt gevoel van samenwerking. Deze groep opende veel inzichten en nieuwe ideeën. Je voelt de warmte van Anne als beheerder en dat straalt ze uit op de groep. Want het zijn 1 voor 1 allemaal hele leuke en lieve leden. Echt een top groep."

Jolien

ONTMOET DEZE INSPIRERENDE VROUWEN IN DE COMMUNITY

ANNA HUSSON, BOEKENCOACH

Boekencoach Anna begeleidt de online boekenclub in de community. In Amerika is boekcoaching al een begrip, maar in Nederland is Anna één van de eerste die deze methode gebruikt. Met haar brede kennis van literatuur en mooie coachingtools, laat ze je een boek ervaren zoals nooit tevoren. Hoe gaan personages om met hun problemen en wat kun je daarvan leren en toepassen op jouw eigen leven? Doe mee met de boekenclub en vind jouw levenslessen door middel van samen lezen met Anna en de groep!

ELISE SEVERINO, INSPIRATOR NAAR GELUK & OVERVLOED

Elise Severino ziet en voelt wat er in een ander omgaat. Twee jaar geleden besloot ze om haar bijzondere gave te gaan gebruiken en anderen te helpen om hun ideale leven vorm te geven. Haar talenten deelt ze in de community door middel van persoonlijke kaartleggingen, maanlezingen en meditaties. Heb je een vraag over spiritualiteit of het creëren van meer overvloed en geluk in je leven? Dan ben je bij Elise precies aan het juiste adres!

Ontmoet jouw nieuwe vriendengroep in de online community!

Facebook lives van host Anne Neijnens
Interviews over persoonlijke groei, ondernemen en spiritualiteit
Online boekenclub
Netwerkborrels & meet-ups