COMMUNITY

Laat je inspireren en maak nieuwe vrienden in de Heart Based Business Women community.

JOIN THE COMMUNITY!

Ontmoet 600+ enthousiaste ondernemende vrouwen in mijn besloten Facebookgroep: Heart Based Business Women.

Facebook lives van host Anne Neijnens

Live interviews over ondernemen, persoonlijke groei & bewustzijn

Ruimte om al je vragen te stellen over het ondernemerschap

Wekelijks een podium om jouw business en diensten te promoten

"Dit is een zeer mooie groep onder begeleiding van de inspirerende coach Anne Neijnens. Anne is iemand die altijd heel goed naar je luistert en precies weet waar ze jou mee kan helpen. Haar kennis en inspiratie deelt ze graag met anderen in de groep. Doordat de groep zo open en vertrouwd aanvoelt, kan iedereen zijn verhaal kwijt. Het mooie aan deze community vind ik de liefde die het uitstraalt. Iedereen staat altijd klaar om de ander te helpen en te inspireren. Het voelt als een hechte vriendenclub met als voordeel dat je elke dag hier terecht kan voor waardevolle inzichten. Samen sta je sterker!"

Aletta de Haan, lifecoach

"Een super leuke en inspirerende groep. Door deze groep heb ik veel inzichten gekregen om verder te bouwen aan mijn eigen weg en ben ik veel positiever geworden over mijn toekomst. Ik ben super dankbaar voor deze groep!"

Anna Husson, boekencoach

"Per toeval kwam ik eigenlijk bij deze zeer bijzondere, inspirerende en warme groep terecht. Ik was op zoek naar Facebookgroepen die met reizen te maken hadden en kwam zo bij de groep van Anne Neijnens uit. Na het lezen van haar geschreven inleiding werd ik geraakt door haar puurheid. En ondanks dat ik haar niet kende, voelde ik meteen een klik en een verbinding met haar. Ook binnen en de groep voelde ik me meteen verbonden en een klik met de mensen die deelnamen aan het challenge. De challenge zelf heeft me nog meer inzichten gegeven over wie ik ben, maar vooral waar mijn talenten en mijn passies liggen. Ik ben daarom ook erg dankbaar dat ik een deel mag uitmaken van deze zeer bijzondere en inspirerende groep."

Bertine Vermeer, yogadocente

HOST van DE COMMUNITY

ANNE NEIJNENS

 

Hoi! Ik ben Anne, 31 jaar en ik woon samen met mijn man Jesper en kat Sammy in een prachtig appartement in het centrum van Tilburg.

Mijn ondernemersreis is een hobbelige rit geweest (ik ben al 10 jaar ondernemer) en ik heb verschillende bedrijven gehad, waaronder een videoproductiebedrijf en een theemerk.

Inmiddels heb ik helemaal mijn draai gevonden als verbinder en run ik een online community voor vrouwelijke ondernemers (600+ leden), heb ik mijn eigen podcast show (30.000+ downloads), organiseer ik 2x per jaar een ondernemersweek en heb ik een ondernemersclub waarin ik samen met een groep enthousiaste onderneemsters elke maand live bij elkaar kom.

Mijn missie: zelfbewuste vrouwelijke ondernemers met elkaar te verbinden, een schop onder de kont te geven om eigenaarschap te nemen en te stoppen met de bullshit verhalen in hun hoofd zodat zij tot grote hoogte uitstijgen 🚀

Ontmoet jouw nieuwe vriendinnengroep in de Heart Based Business Women community!

Facebook lives van host Anne Neijnens

Live interviews over ondernemen, persoonlijke groei & bewustzijn

Ruimte om al je vragen te stellen over het ondernemerschap

Wekelijks een podium om jouw business en diensten te promoten