COMMUNITY

Laat je inspireren en maak nieuwe vrienden in de Heart Based Business Women community.

JOIN THE COMMUNITY!

Ontmoet 370+ ambitieuze ondernemende vrouwen in mijn besloten Facebookgroep: Heart Based Business Women.

Facebook lives van host Anne Neijnens

Interviews over ondernemen, persoonlijke groei & reizen

Samenwerkingen, inspiratie, live workshops, challenges en nog veel meer!

Online business boekenclub

Netwerkborrels & meet-ups

"Dit is een zeer mooie groep onder begeleiding van de inspirerende coach Anne Neijnens. Anne is iemand die altijd heel goed naar je luistert en precies weet waar ze jou mee kan helpen. Haar kennis en inspiratie deelt ze graag met anderen in de groep. Doordat de groep zo open en vertrouwd aanvoelt, kan iedereen zijn verhaal kwijt. Het mooie aan deze community vind ik de liefde die het uitstraalt. Iedereen staat altijd klaar om de ander te helpen en te inspireren. Het voelt als een hechte vriendenclub met als voordeel dat je elke dag hier terecht kan voor waardevolle inzichten. Samen sta je sterker!"

Aletta de Haan, lifecoach

"Een super leuke en inspirerende groep. Door deze groep heb ik veel inzichten gekregen om verder te bouwen aan mijn eigen weg en ben ik veel positiever geworden over mijn toekomst. Ik ben super dankbaar voor deze groep!"

Anna Husson, boekencoach

"Per toeval kwam ik eigenlijk bij deze zeer bijzondere, inspirerende en warme groep terecht. Ik was op zoek naar Facebookgroepen die met reizen te maken hadden en kwam zo bij de groep van Anne Neijnens uit. Na het lezen van haar geschreven inleiding werd ik geraakt door haar puurheid. En ondanks dat ik haar niet kende, voelde ik meteen een klik en een verbinding met haar. Ook binnen en de groep voelde ik me meteen verbonden en een klik met de mensen die deelnamen aan het challenge. De challenge zelf heeft me nog meer inzichten gegeven over wie ik ben, maar vooral waar mijn talenten en mijn passies liggen. Ik ben daarom ook erg dankbaar dat ik een deel mag uitmaken van deze zeer bijzondere en inspirerende groep."

Bertine Vermeer, yogadocente

ONTMOET DEZE VROUWEN IN DE COMMUNITY

ANNE NEIJNENS, HOST COMMUNITY

Anne Neijnens is host van de online community Heart Based Business Women. Na haar studie Televisiejournalistiek rolde ze in het ondernemerschap. Zonder plan en zonder groep van gelijkgestemden probeerde ze als videomaker steeds weer nieuwe opdrachten binnen te slepen. In 2013 kreeg ze een burn-out en besloot ze uit te zoeken wat nou écht haar ding was. Sindsdien heeft ze haar baan in loondienst opgezegd, reist ze de wereld rond, heeft ze een nieuwe onderneming opgericht en organiseert ze masterminds en workations voor vrouwelijke onderneemsters. In 2017 startte ze haar eigen videoserie op YouTube ‘Anne op Aarde’, waar ze als kind altijd van droomde.

ANNA HUSSON, BOEKENCOACH

Boekencoach Anna begeleidt de online business boekenclub in de community. In Amerika is boekcoaching al een begrip, maar in Nederland is Anna één van de eerste die deze methode gebruikt. Met haar brede kennis van literatuur en mooie coachingtools, laat ze je een boek ervaren zoals nooit tevoren. Hoe gaan personages om met hun problemen en wat kun je daarvan leren en toepassen op jouw eigen leven? Doe mee met de boekenclub en vind jouw levenslessen door middel van samen lezen met Anna en de groep!

ELISE SEVERINO, INSPIRATOR NAAR GELUK & OVERVLOED

Elise Severino ziet en voelt wat er in een ander omgaat. Twee jaar geleden besloot ze om haar bijzondere gave te gaan gebruiken en anderen te helpen om hun ideale leven vorm te geven. Haar talenten deelt ze in de community door middel van persoonlijke kaartleggingen, maanlezingen en meditaties. Heb je een vraag over spiritualiteit of het creëren van meer overvloed en geluk in je leven? Dan ben je bij Elise precies aan het juiste adres!

Ontmoet jouw nieuwe vriendinnengroep in de Heart Based Business Women community!

Facebook lives van host Anne Neijnens

Interviews over ondernemen, persoonlijke groei & reizen

Online business boekenclub

Netwerkborrels & meet-ups

Samenwerkingen, inspiratie, live workshops, challenges en nog veel meer!