COLIVING

21 – 25 januari 2019 in Diever (Drenthe)

WE GAAN OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

COLIVING

21 – 25 JANUARI 2019

Een midweek samen wonen én werken met 10 inspirerende onderneemsters in Landhuis Noordes in Diever (Drenthe).

Vind jij het ondernemen soms ook best allenig? Heb je genoeg van over koetjes en kalfjes praten op een netwerkborrel en zoek je diepe connectie met gelijkgestemden? Ben je benieuwd hoe andere ondernemers het aanpakken en wil je van elkaar leren? Dan is de coliving écht iets voor jou!

Jij bent een ambitieuze onderneemster en hebt een mega drive om jouw boodschap met de wereld te delen. Je weet wat je wilt, maar soms kan de weg naar je droomdoel best hobbelig zijn. Je vraagt je regelmatig af waar je kansen in je business laat liggen en of anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij. Wat zou het fijn zijn als je een groep biz besties om je heen verzamelt die precies snappen op welk punt jij nu in je leven staat, want eerlijk gezegd begrijpen niet al je vrienden en familie waar je allemaal mee bezig bent. Zo herkenbaar!

Hoe zou het zijn als je je een midweek zou samen wonen en werken met andere vrouwelijke ondernemers die je inspireren en motiveren? Welke nieuwe mogelijkheden zouden er op je pad kunnen komen? Hoe groot zou je netwerk na 5 dagen zijn? Wat gebeurt er als je letterlijk even afstand van je onderneming neemt en er met een frisse blik op kunt kijken? Met hoeveel energie en ideeën (waar je ook echt mee aan de slag gaat) zou je thuiskomen? Want deze workation is zoveel meer dan alleen met elkaar een weekje optrekken!

Voel je aan alles dat deze week precies is wat je nu nodig hebt? Twijfel dan niet te lang, maar volg je hart en ga mee op dit onvergetelijke ondernemersavontuur!

“Surround yourself with only people who are going to lift you higher. ~Oprah Winfrey

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bekijk hier de aftermovies van de vorige twee edities van de coliving!

“Ik heb een te gekke week gehad en kan bijna niet omschrijven wat het met me heeft gedaan. De coliving is één brok inspiratie, energie en inzichten. Ik ben een beetje verdrietig dat het voorbij is, maar ik neem een groep nieuwe vrienden en een gevoel van diepe dankbaarheid en puur geluk mee terug naar huis. ~Vera Janssen, TheOilpreneur.nl

WAT KRIJG JE?

5 dagen verblijf in Landhuis Noordes in Diever waar de coliving plaatsvindt. Van 21 tot 25 januari 2019 wonen en werken we in dit prachtige landhuis in het noorden van Drenthe. Inclusief beddengoed, keuken, wifi, gratis parkeergelegenheid, tuin en trampoline.

Eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met eenpersoonsbed. Je slaapt met z’n tweeën op één kamer of je hebt een hele kamer voor jezelf. De badkamer deel je met de andere dames (er zijn 3 baden en 6 douches in het huis).

Sauna & jacuzzi om lekker in te ontspannen na het werk (of tijdens de pauze!). Work hard, play hard 😉

Op loopafstand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Je kunt ’s ochtends dus lekker een rondje hardlopen of tussen de middag heerlijk uitwaaien in de prachtige natuur (en toffe foto’s maken voor je Insta!).

Mastermind waarin je tips & tricks ontvangt om nog meer te groeien met jouw business. Je neemt 15 minuten plaats op de ‘hotseat’ om te brainstormen over waar je op dit moment even vastloopt in je onderneming.

Besloten Facebookgroep & WhatsApp groep waarin we voor, tijdens en na de coliving contact met elkaar houden om ervaringen te delen en elkaar helpen om onze business te laten groeien.

Netwerk van gelijkgestemde onderneemsters die net zo gepassioneerd zijn over hun business als jij. Dat betekent niet alleen een hoop connecties, maar ook nieuwe samenwerkingen en mooie vriendschappen. Extra leuk: elk jaar wordt er een borrel georganiseerd voor alle deelnemers van alle edities van de coliving!

Bonus (als je vóór 1 januari 2019 reserveert): mastermind sessie 4 weken ná de coliving. Super leuk al die nieuwe energie en inspiratie die je krijgt tijdens de coliving, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat het alleen bij plannen blijft. Om elkaar accountable te houden, hebben we een maand na ons ondernemersavontuur een mastermind sessie. En o wee als je niets hebt gedaan met alle tips die je hebt gekregen van alle onderneemsters 😉

WAT IS ER NIET INBEGREPEN?

Alle maaltijden, vervoerskosten en extra activiteiten zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

WAT KOST HET?

“Normaal gesproken werk ik alleen vanuit huis en het was heel fijn om tijdens de coliving samen te wonen en werken met gelijkgestemden. De andere onderneemsters snappen precies in welke fase van je onderneming je zit en waar je tegenaan loopt. Ik ga met veel energie en inspiratie weer terug naar huis! ~Nienke van de Water, Dreamkey.nl

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Bekijk hier de coliving ervaring van Suzanne van Duijn (Vrije Meid/SuusjeHQ)

“De mastermind tijdens de coliving was voor mij echt een eye opener. Ik heb tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan. Heel waardevol en voor wat mij betreft voor herhaling vatbaar! ~Rosanne Langenberg, BonjourFrankrijk.nl

WAT GAAN WE DOEN?

Deze workation is geen propvol programma met allerlei activiteiten waar je aan mee moét doen. Integendeel, je mag een week lang zelf kiezen hoe jij je dag indeelt! Dat betekent dus dat we geen voorafgesproken eet- en werktijden hebben of verplichte uitjes.

Saai? Nee hoor! Dat je van tevoren niet weet wat er gaat gebeuren, is juist de kracht van deze coliving. Elke editie is anders, omdat de deelneemsters, locaties en energie anders zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld spontane meditatie sessies op het strand georganiseerd of hebben we een grote familie opstelling gedaan.

Alles gebeurt wat er op dat moment nodig is voor de groep en doordat er geen vast programma is, leer je om zelf beslissingen te maken en dingen op jouw eigen tempo te doen.

Bij aanvang van de coliving inventariseren we wie waar behoefte aan heeft (als je een workshop wilt geven dan is dat mogelijk!) en maken we een overzicht voor de 5 dagen die we samenzijn. Je kunt dan zelf kiezen bij welk onderdeel je aanwezig wilt zijn. Niets moet, alles mag 🙂

LANDHUIS NOORDES

Landhuis Noordes ligt op anderhalf uur van Utrecht, in het Drentse Diever. Direct grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold is deze luxe accommodatie de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietsen door de natuur.

De locatie heeft een 8 slaapkamers, 3 baden, 6 douches, een sauna, een jacuzzi, een besloten tuin en een trampoline. Alle royale, lichte slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden met extra grote matrassen van 90 cm x 210 cm.

Landhuis Noordes is gevestigd op de Achterstraat 7 in Diever. Diever staat op een gedeelde eerste plaats in de Zoover top10 mooiste dorpen en steden van Nederland. Het centrum met restaurants, winkels en supermarkten zijn op enkele minuten lopen. Assen en Meppel liggen op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Diever en het landhuis is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

“Ik sla na 5 jaar freelancewerk een nieuwe richting in met mijn onderneming en de coliving heeft mij geholpen om mijn business echt vanuit mijn kracht neer te gaan zetten. De sfeer was relaxt, er was niks verplicht en je merkte dat deze week werd georganiseerd vanuit het hart. ~Roosmarijn Everts, RoosmarijnEverts.nl

ANNE NEIJNENS, HOST COLIVING

Toen ik 5 jaar geleden een burn-out kreeg, was ik mezelf echt kwijtgeraakt. Jarenlang zorgde ik niet goed voor mezelf, vond ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven en vergeleek ik mezelf constant met anderen (die natuurlijk altijd veel beter waren). Dit was totaal niet hoe ik me het leven van een 25-jarige had voorgesteld! Ik had genoeg van alles wat ik van mezelf moest en besloot het roer helemaal om te gooien. Ik maakte de grote beslissing om met alles te stoppen in mijn leven waar ik niet gelukkig van werd en te gaan doen waar ik als kind van droomde. Sindsdien heb ik mijn vaste baan opgezegd, besteed ik meer tijd aan dat waar ik super blij van word en combineer ik mijn onderneming met reizen.

MIJN EERSTE COLIVING ERVARING

Toen ik in april terugkwam van mijn allereerste coliving avontuur dacht ik: dit wil ik ook in Nederland organiseren! Een week samen wonen en werken met andere inspirerende ondernemers had mij zoveel nieuwe inzichten gegeven over mijn business (en mezelf) dat ik dit ook graag anderen wil laten ervaren. Ik geloof ontzettend in de kracht van samenwerken, van elkaar leren en met z’n allen een impact maken op de wereld. Let’s go on an adventure together!

“Mijn doel is bereikt, want ik wilde nieuwe inspiratie opdoen en sparren met andere onderneemsters. Bijvoorbeeld over zaken zoals de belastingdienst, waar ik zelf niet helemaal thuis in ben. Ik vond het fijn om samen te masterminden en dingen te ondernemen, want normaal gesproken doe ik alles alleen in mijn business. ~Anna Husson, AnnaHusson.nl