ONDERNEMERSCLUB

Dé offline plek waar enthousiaste, super bewuste vrouwelijke ondernemers elkaar elke maand ontmoeten.

ONDERNEMERSCLUB

Dé offline plek waar enthousiaste, super bewuste vrouwelijke ondernemers elkaar elke maand ontmoeten.

Hoi lieve, leuke, energieke, te gekke, geweldige onderneemster!

Herken jij dit?

 • Je vrienden en familie begrijpen niet zo goed wat je doet in je bedrijf en je mist een groep van gelijkgestemden.
 • Je vindt van jezelf dat je lekker bezig bent in je onderneming, maar hebt ergens het gevoel dat je nog veel kansen laat liggen.
 • Je bent ondernemer geworden zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt, maar in werkelijkheid komt dit er eigenlijk op neer dat je regelmatig thuis in je eentje achter de computer zit.
 • Je bent een spontane meid en houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, maar je haakt af als het alleen maar over koetjes en kalfjes gaat.
 • Anderen vinden jou soms ongeduldig en houden de stappen die je zet allemaal niet meer bij, dus praat je met hen bewust maar niet meer over je onderneming.
 • Persoonlijke ontwikkeling staat zeg maar met koeienletters op je hoofd geschreven en jouw motto is: ‘je business kan zo groot groeien als dat jijzelf kunt’.
 • Je hebt de afgelopen tijd best al wat mooie mijlpalen bereikt, maar vindt het lastig om stil te staan bij de successen die je hebt behaald.

Heel herkenbaar voor jou? Welkom bij de groep!

De ondernemersclub is dé plek voor vrouwelijke bewuste ondernemers om met elkaar te sparren, van elkaar te leren en elkaar elke maand IN HET ECHT te ontmoeten.

Ja ‘in het echt’ met grote letters, want hoewel ik online ondernemen en online communities geweldig vind (ik heb een Facebookgroep met meer dan 600 vrouwelijke ondernemers), mis ik soms heel erg het persoonlijk contact met anderen.

Achter een schermpje een gesprek voeren, is toch anders dan in real life…

Ken je dat gevoel dat als je thuiskomt na een mega gezellige lunch date met een inspirerend persoon?

Dat je barst van de energie en echt zoiets hebt van: waaaah ik ga dit doen!!

Nou dat dus 🙂

Dat is precies waarom ik de ondernemersclub heb opgericht! Om samen met een groep fantastische onderneemsters elke maand bijeen te komen, lekker te knallen, naar het volgende niveau door te breken, het beste in elkaar naar boven te halen en gewoon samen vette shit te doen!

Want hoe gaaf zou het zijn als:

 • Je een groep nieuwe vriendinnen hebt die precies snappen waar jij op dit moment staat en er helemaal voor je zijn.
 • Je onderdeel bent van een club die jou spiegelt op jouw blinde vlekken waardoor je mogelijkheden ziet waar je je van tevoren nog niet bewust van was.
 • Je elke maand een knotsgekke clubdag hebt met masterminds, workshops en uitjes waar je nog weken op kunt teren.
 • Je je niet verplicht hoeft te voelen om te netwerken, maar wel een waardevol netwerk krijgt dat voor je werkt.
 • Je je omringt met allemaal onderneemsters die in een high vibe zitten en die elkaar uitdagen & aanjagen om nog groter te denken en doen.
 • Je af en toe een liefdevolle schop onder je kont krijgt om actie te ondernemen (ja, ik weet dat je het nodig hebt 😉 ).
 • Je zwaar in de flow zit en er ‘opeens’ allemaal mooie dingen op je pad komen.

Ohhh is dat niet heerlijk! Ik word daar ZO BLIJ van!!

Dat is echt waar ik voor leef en hoe fantastisch zou het samen om dit samen te gaan beleven? Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten in de club!

Welcome you are <3

Liefs, Anne

Voel je aan alles dat deze groep precies is wat je nu nodig hebt? Meld je aan voor de ondernemersclub!

“Surround yourself with only people who are going to lift you higher. ~Oprah Winfrey

WAT KRIJG JE?

CLUBDAG! Elke laatste vrijdag van de maand van 09.00 – 16.00 uur ontmoeten elkaar in ons clubhonk: coworking space Kleinhandel in Rotterdam. De dag is een combinatie van flexwerken, masterminden & skill sharing (en heel veel gezelligheid, energie en inspiratie!).

Netwerk van gelijkgestemde onderneemsters die net zoals jij lekker willen knallen met hun onderneming en hun missie willen verspreiden in de wereld. Dat betekent niet alleen een hoop connecties, maar ook nieuwe samenwerkingen (vaak ook nieuwe klanten) en mooie vriendschappen.

Besloten Facebookgroep waarin we tussen de clubdagen door contact met elkaar houden om kennis te delen, elkaar accountable te houden en geweldige successen te vieren 🎉

Workshops & een podium om jouw talenten te delen. Laat aan andere ondernemers zien wat je in huis hebt en organiseer een workshop of activiteit tijdens de clubdag. Gebruik de ondernemersclub als podium zodat anderen meteen weten waarvoor ze bij jou moeten zijn.

Business bezoekjes aan inspirerende bedrijven in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Tony’s Chocoloneleys en On The Rocks. Niets is zo leuk als samen op expeditie gaan en geïnspireerd te worden door organisaties die de grote dromen en verlangens in ons aanwakkeren.

Korting op events & programma’s van samenwerkingspartners en natuurlijk de coliving 🙂

The path to success is to take massive, determined action. ~Tony Robbins

WAT IS ER NIET INBEGREPEN?

Alle maaltijden, vervoerskosten en drankjes zijn op eigen kosten. Er is gratis thee bij de coworking space en een keukentje om je eigen lunch mee te nemen of te maken.

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself. ~Leonardo da Vinci

WAT KOST HET?

“Dreams are the seedlings of reality. ~Napoleon Hill

WAAROM DEZE ONDERNEMERSCLUB?

Toen ik 10 jaar geleden begon met ondernemen, deed ik alles in mijn eentje. Ik dacht dat dat hoorde als ondernemer, dat het stom was als je iets niets wist, dat je alles zelf moest uitvogelen en gewoon heel hard moest werken om alle ballen hoog te houden.

Ja, ik kende wel wat netwerkborrels en business clubs, maar daar zaten geen creatieve jonge ondernemers bij zoals ik. Alleen maar oude knarren in pak die zich bezig hielden met saaie dingen, zoals boekhouden en websites bouwen (vond ik toen).

Het gevolg: ik thuis achter m’n computer aan het ploeteren om mijn business draaiende te houden…

Zonder mensen waar ik mee kon sparren, zonder tips en kennis van anderen en het allerergste: zonder groot netwerk! (En als ik iets heb geleerd in al die jaren dat ik onderneem dan is het wel dat het hebben van een waardevol netwerk super super belangrijk is om nieuwe klanten te krijgen en je business te laten groeien.)

Met als volgend gevolg: heel veel stress, financiële druk en uiteindelijk een burn-out omdat ik helemaal kapot was van het alleen ondernemen en daarnaast ook veel fysieke & psychische klachten had.

Dit was niet hoe ik me het leven van een 25-jarige had voorgesteld!

Ik besefte ik me dat ik een aantal dingen drastisch moest veranderen in mijn leven. Ik had genoeg van mijn belemmerende gedachtes, angsten en paniekaanvallen en besloot het roer helemaal om te gooien. Ik maakte de grote beslissing om met alles te stoppen in mijn leven waar ik niet gelukkig van werd en uit te gaan zoeken wat nou écht mijn ding was.

In die periode dat ik me begon te interesseren in persoonlijke ontwikkeling voelde ik me weinig begrepen door mijn omgeving. De rest leefde in mijn ogen als makke schapen hun leven, zonder erbij na te denken en op de automatische piloot. Ik daarentegen was vooral bezig met hoe ik mijn eigen leven wilde indelen en maakte keuzes die niet pasten onder het label ‘zoals het hoort’.

Ik miste een groep met gelijkgestemden en dacht echt dat ik de enige was die zich wilde ontwikkelen en meer uit het leven wilde halen. Tot ik een reeks inspiratiesessies organiseerde voor lokale ondernemers en de opkomst veel groter was dan ik had verwacht. Hé er waren nog veel meer mensen zoals ik!

Ik richtte een Facebookgroep op om contact te houden met deze ondernemers en dit groeide uit tot een warme community voor vrouwelijke ondernemers uit heel Nederland.

Inmiddels zijn we met meer dan 600 (!) vrouwen in de groep, wat ik echt fantastisch vind. Ik geniet elke dag van de mooie gesprekken die er plaatsvinden, de samenwerkingen die er ontstaan en de successen die er met elkaar worden gedeeld.

Maar…

Ik mis het persoonlijk contact. Online connecten is super makkelijk en vaak ook wel handig, maar uiteindelijk zit ik nog steeds alleen thuis achter mijn laptop en ken ik velen alleen van hun profielfoto.

En dat vind ik jammer!

Daarom heb ik de ondernemersclub opgericht. Voor gemotiveerde onderneemsters die net zoals ik maandelijks live bij elkaar willen komen en samen willen knallen. Die zich willen omringen met ondernemers die in een mega hoge energie zitten, die hun netwerk willen vergroten, die zichzelf en anderen uitdagen om de volgende stap te zetten, die échte verbinding willen met mensen die op hetzelfde niveau denken, die snappen dat ondernemen iets is wat je samen doet.

Want uiteindelijk gaat het in de groei van je bedrijf niet om wat je doet en wat je weet, maar WIE JE KENT. Dat heb ik inmiddels na al die jaren wel geleerd 🙂 

 

“Let us make our future now, and let us make our dreams tomorrow’s reality.” ~Malala Yousafzai

VOOR WIE IS HET?

De ondernemersclub is echt iets voor jou als…

…je debiel hard wilt groeien, van anderen wilt leren en elkaars spiegel wilt zijn
…je gelooft dat innerlijke groei de sleutel is tot zakelijk succes
…je bewust en open in het leven staat (en al het nodige hebt meegemaakt)
…je door anderen weleens ‘rete ambitieus’, ‘veel te veel willen’ of ‘altijd zo positief’ wordt genoemd
…je niet vreemd opkijkt als het over quantum, het universum of de kracht van je gedachtes gaat
…je 100% gemotiveerd bent en problemen ziet als uitdagingen om jezelf verder te ontwikkelen
…je houdt van samenwerken, maar ook lekker je eigen ding wilt doen
…je een visie hebt voor je bedrijf en je soms best eigenwijs kunt zijn in ondernemen op jouw manier 🙂

Ben jij nu lekker aan het bijhobby’en of aan het werken in je ‘bedrijfje’? Sorry, maar dan kun je beter een andere groep zoeken.

“Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.” ~Joseph Campbell

COWORKING SPACE KLEINHANDEL, ROTTERDAM

Kleinhandel is een van de eerste coworking space van Nederland en ligt in het centrum van Rotterdam, praktisch naast het centraal station.

De coworking space is onderdeel van het Groot Handelsgebouw, een bedrijfsverzamelgebouw en rijksmonument. In het gebouw zitten meer dan 400 bedrijven. Kleinhandel is gevestigd op de 1e etage, daar waar vroeger de fietsenstalling zat. De coworking space opende in 2014 met 900m2 en is inmiddels uitgegroeid tot 11.000m2.

Kleinhandel verhuurt kantoorruimtes, maar biedt ook flexwerkplekken en meetingrooms. Er heerst een ongedwongen sfeer en je kunt op meerdere plekken in het gebouw weken (er is ook een mooie buitenwerkplek!). Ter ontspanning kun je een potje tafelvoetbal, poolen of tafeltennis spelen.

 

“If you are working on something that you really care about, you don’t have to be pushed. The vision pulls you. ~Steve Jobs

ANNE NEIJNENS, HOST ONDERNEMERSCLUB

Hoi! Ik ben Anne, 31 jaar en ik woon samen met mijn man Jesper en kat Sammy in een prachtig appartement in het centrum van Tilburg.

Mijn ondernemersreis is een hobbelige rit geweest (ik ben al 10 jaar ondernemer) en ik heb verschillende bedrijven gehad, waaronder een videoproductiebedrijf en een theemerk.

Inmiddels heb ik helemaal mijn draai gevonden als verbinder en run ik een online community voor vrouwelijke ondernemers (600+ leden), heb ik mijn eigen podcast show (30.000+ downloads), organiseer ik 2x per jaar een ondernemersweek en heb ik een ondernemersclub waarin ik samen met een groep enthousiaste onderneemsters elke maand live bij elkaar kom.

Mijn missie: zelfbewuste vrouwelijke ondernemers met elkaar te verbinden, een schop onder de kont te geven om eigenaarschap te nemen en te stoppen met de bullshit verhalen in hun hoofd zodat zij tot grote hoogte uitstijgen 🚀

 

Because you are alive, everything is possible. ~Thich Nhat Hanh